Løpekurs for nybegynnere

Bli venn med joggeskoene - kom i gang med løping!

Løpekurs for nybegynnere - med mål om å finne løpegleden!

Løpekurs for nybegynnere (ferske løpere) som ønsker å komme i gang med løping og samtidig lære mye på veien. Du trenger hjelp til å komme over dørstokkmila og bli venn med joggeskoene! Du ønsker å kunne løpe et par ganger i uka uten at det kun føles som et ork. En terskel vi håper å komme oss over. Sammen😊

Mål: komme i gang med gågging/jogging/løping, bli kjent med ulike måter å bevege seg på (forskjellige typer intervaller - gradvis økning og tilvenning)), og øke kompetansen omkring skadeforebyggende trening og intensitestrening (pulssoner).

I dette kurset får du: • 4 felles teori,- og løpeøkter • Styrkeprogram for å hjelpe deg til å bli en bedre løper, samt holde deg skadefri • 12 ukers løpeprogram med 3 treningsdager. • Teorihefte om løping •

Treningene bygges opp etter forskjellige tema:

ØKT 1:Teknikktrening: teori og praksis.

ØKT 2: Skadeforebyggende øvelser (styrke/dynamisk tøyning): teori og praksis.

ØKT 3: Intensitetstrening (Pulssoner) 

ØKT 4: Oppsummering og spørsmål

Ved hver kursøkt beveger vi oss og tester ut ulike økter/intervaller. Deltakerne får tilsendt plan over innholdet i de ulike øktene før kursoppstart.

Vi ønsker å bidra med økt kunnskap vedrørende viktigheten av styrketrening, kontinuitet av både løpe- og styrketrening, hvordan øke utholdenhet og kondisjon, løpestil/teknikk. 


Kursdatoer: 

Det er ingen planlagte kurs høsten 2023.

Ta kontakt om dette kan være aktuelt for din bedrift. Send en epost til: sissel@bedriftsidretten.no 

Tidspunkt:


Sted:

Nærområdet rundt Trondheim Spektrum.

Oppmøte:

Rundkjøringen ved Trondheim Spektrum

Instruktør:


Pris og påmelding: