Trening på jobb

Ansatte som får tilrettelagt trening gjennom arbeidsgiver opplever dette som viktig, effektivt, sosialt og helseforebyggende. May Toril og Tor Erik har i lang tid trent sammen med kollegaer en gang i uken. De er ikke i tvil om at dette er nyttig og positivt for både helsen, arbeidsmiljø og så er det sosialt.

May Toril har fokus på at trening er ferskvare! Og for henne er trening med gode kollegaer et av ukas høydepunkt.

«Min trening med kolleger i styrkerommet hver onsdag er 1.prioritet i hverdagen. Kropp og sinn trenger trening,- og sirkeltreningen, styrker balansen, og gir bedre styrke, kondisjon og bevegelighet. Jeg møter opp uansett dagsform og gjør så godt jeg kan. Det blir aldri verre – bare bedre. Og det hjelper med personlig trener fra Bedriftsidretten. Vi yter ekstra innsats da. Jeg anbefaler alle, uansett kjønn og alder, en dose sirkeltrening.»

Også Tor Erik opplever at organisert trening med trener gjør at han prioriterer å møte opp på treningene. Treningen blir mye  effektiv og morsom med en engasjert trener og at man trener sammen med andre.

«Skulle jeg gjort dette selv hadde det blitt lett å hoppe over en trening dersom formen er dårlig, eller at jeg har hatt noe annet jeg skulle gjort. Jeg har stillesittende jobb og for meg er det viktig å få styrket kjernemuskulaturen for å unngå vondt i ryggen. I tillegg får vi trent variert og allsidig styrke for hele kroppen.»