Morgenstund har gull i munn

Det å dra seg ut av senga og motivere seg for trening tidlig på morgenkvisten er nok for mange utenkelig, men har man først kommet i gang blir dette en god vane. Disse 4 morgenspreke damene har trent med oss i lang tid. Nå er de blitt avhengig av øktene og «boosten» det gir. Hva er det med denne typetrening som fungerer for deg?

Grunnen til at Marte trener på morgenen er:
«Gir energi og god følelse gjennom dagen»
«Veldig bra time, som får meg opp både fysisk og mentalt»
«Tidspunktet konkurrerer ikke med annen aktivitet. Frigjør tid på ettermiddagen til familieaktivitet.»


Hvorfor gidder Janne å stå opp og trene før jobb?
«Svaret er ganske enkelt: DEN følelsen når kl er 07.45, dagen er så vidt begynt, folkhaster til og fra og jeg – jeg er ferdig trent, og så absolutt klar for en ny dag! Treningen motiverer fordi den kick-starter dagen! I tillegg til at treningen er fredagsmorgen, så løfter den motivasjonen inn i helga. Jeg trener med Bedriftsidretten fordi her kan du «trene som du er».Gruppene består av mennesker på ulike «nivåer», men her passer alle inn, og instruktørene er veldig gode på å legge til rette for den enkelte.

Å trene sammen med andre motiverer (i alle fall meg) til å gi litt ekstra»


Hvorfor liker Monica morgentrening? 
«Det gir energi og overskudd til resten av arbeidsdagen!»
«Positiv start på dagen og helga.»
«Motiverende å trene i gruppe og med instruktør»
«Godt med en treningsøkt som kombinerer puls og styrke. Enklere å gjennomføre en slik økt sammen med andre.»


Linda er også super happy med morgentrening! 
«Treningen på fredagsmorgen gir godfølelsen inn i helga! Det er deilig å trene på det tidspunktet og fortsatt ha hele dagen igjen. I tillegg kan jeg stikke av fra alt mens far tar seg av guttene! Det er en hard treningsøkt (får heldigvis kjørt seg når man først er der!) og sosialt. Føler at det betyr noe om man er der eller ikke (andre spør dersom man ikke har vært der en gang). Hver og en konsentrerer seg om å yte best mulig for seg selv, ikke for de andre.»