Skiteknikkurs

– Større Skiglede med bedre Teknikk!

Vinteren står for tur og etter hvert kan man finne fram skiene og komme seg ut i løypene. Hvordan sitter teknikken? Kanskje trenger du å forbedre teknikken noe eller rett og slett lære deg å gå på ski. Bedriftsidretten arrangerer skiteknikk kurs for nybegynnere i både klassisk og skøyting .Vi arrangerer også skøyteteknikk kurs for videregående (litt øvet).

Klassisk skiteknikk kurs

Dette kurset er for deg som har hatt ski på beina før, men som ønsker å lære grunnleggende klassisk ski-teknikk for å kunne få bedre utbytte av ski treningen/- turen. Du vil få innføring i diagonalgang, staking, dobbeltak med fraspark og utforkjøring. Når du blir tryggere på teknikken blir skiglede større. En erfaren instruktør gir den enkelte deltaker tilbakemeldinger og arbeidsoppgaver underveis.

Skøyteteknikk kurs

Skøyting er populært som aldri før. Nå har du mulighet til å lære de grunnleggende elementene i denne teknikken. Enkeldans, dobbeldans, padling og gode overganger mellom de ulike teknikkene gir deg en fantastisk følelse når du behersker det. Kurset gir deg en grunnleggende innføring i skøyteteknikk.

Ved Skøyteteknikk kurs for videregående  vil det fokuseres mer på utnyttelse av terrenget og overganger mellom ulike teknikker. Rett og slett lære seg å gå mer arbeidsøkonomisk. De som deltar på dette kurset bør vite hvordan enkeldans, dobbeldans og padling utføres.

En erfaren instruktør gir deg  personlig oppfølging på din teknikk og arbeidsoppgaver underveis.

Bedre teknikk legger grunnlaget for gode ski opplevelser. Spark i gang skisesongen med friske fraspark og dobbelttak, enkeldans og padling!

Kursdatoer

Skøyteteknikk kurs for nybegynnere (kurset går over 2 kursøkter):

Skøyteteknikk kurs for nybegynnere (1 kursøkt):

Klassisk teknikk kurs for nybegynnere (1 kursøkt):


Tidspunkt

Kl 19.00 -20.30

Sted


Oppmøte

Info om eksakt oppmøte sted sendes ut på epost.

Instruktør


PRIS OG PÅMELDING: KLIKK HER

Vi tilbyr også kurs i både grupper/bedrifter og privat. Ta kontakt på epost:sissel@bedriftsidretten.no