Tilbud til din Bedrift

– tilpasset deg og din bedrift

Beskrivelse

Ønsker din bedrift eller bedriftsidrettslag å leie en aktivitetsleder som kommer ut på arbeidsplassen og holder treninger for dere? Da er Bli Sprekere Bedrift løsningen for dere! Vi tilbyr skreddersydd gruppetrening til bedrift med kvalifiserte aktivitetsledere.

Treningene varer i utgangspunktet 45- 60 minutter pr økt (energipause 15-20 min), men lengden kan tilpasses etter ønske. Treningsperioden bestemmer dere selv, men vi anbefaler minimum 6 uker. Egnede lokaler er treningsrom/gymsal, stort møterom, kantine eller lignende. Angående lokal er vi fleksible. Ønsker dere å trene på arbeidsplassen så kommer vi gjerne til dere. Hvis dere ikke har lokaler er vi behjelpelige med å finne et lokale som passer.

Vi tilbyr følgende økter til  Bedriften:

Klikk på den enkelte aktivitet for å lese mer.

Målgruppe

Passer for alle i både store og små bedrifter.

Gruppetimene passer for alle; både trente og utrente, da du selv bestemmer både tempo og vanskelighetsgrad. Timene er tilpasset bedriften og målet er å være i fysisk aktivitet sammen med kolleger, samtidig som du får en god treningsøkt. Ansatte som får tilrettelagt trening gjennom arbeidsgiver opplever dette som positivt for arbeidsmiljø, effektivt, sosialt og helseforebyggende.

Ta kontakt med Sissel Hansen på e-post: sissel@bedriftsidretten.no eller mobil 41 60 64 32, om det er noe du lurer på eller du ønsker et uforpliktende pristilbud.