Løpetrening

- Variert og effektiv løpetrening!

Beskrivelse

Variert og effektiv løpetrening. Det legges opp til intervalltrening, hvor man veksler mellom høy og moderat intensitet i ulike tidsintervaller. Her finner du også dyktige aktivitetsledere som kan gi deg god treningsveiledning og motiverer deg til å yte maksimalt.

Mål

Forbedret utholdenhet og glede av å løpe. Bedre fysisk form og å trene i et inspirerende fellesskap.

Hovedeffekt

Kondisjon

Målgruppe

Alle, enten du er nybegynner eller har erfaring med løping fra før. Varierte partier. Dette tilbudet passer for deg som bruker løping som treningsform, eller som ønsker å komme i gang med å løpe.

Organisering

Ute, intervallbasert

Varighet

60 minutter

Sted: SENTRUM

Trondheim spektrum. Oppmøte ved rundkjøringen ved Trondheim Spektrum. (Noen økter kan være lagt til andre steder i sentrum. Fremgår i løpeplan deltakerne får til sendt i forkant av treningsperioden).

Treningsperiode

Uke 35 til og med uke 50/2023

Ingen trening uke 41 - høstferie

Antall økter

15 økter

Tidspunkt

Mandager kl 16.30-17.30

Pris og Påmelding:

Gruppetimen har startet opp, men det er fortsatt ledige plasser. Ta kontakt om du ønsker å bli med. Du betaler da kun for de resterende øktene denne perioden.

Har du spørsmål om gruppetimen og påmelding, send en epost til sissel@bedriftsidretten.no 

Ved deltakelse på flere grupper får man 25 % på den billigste gruppen. Ta kontakt med may-britt.stokke@bedriftsidretten.no for å få tilsendt refusjonsskjema etter at du har meldt deg på ønskede grupper. Frist for refusjon er en uke etter påmelding.