Styrke Senior

– Tilpasset, effektiv og motiverende trening for å forbedre styrke, balanse og bevegelighet!

Beskrivelse

Trening med fokus på å øke styrken i kroppens viktigste muskelgrupper, bedre balanse og bevegelighet, gjennom enkle, funksjonelle og effektive øvelser på stasjoner. Det benyttes ukomplisert utstyr og vår instruktør inspirerer og tilpasser øvelsene slik at alle finner riktig belastningsnivå. Instruktøren finner alternative øvelser til den som evt har behov for dette.

Mål

Forbedret styrke, balanse og bevegelighet, samt motivasjon til å utøve fysisk aktivitet jevnlig. Bedre i stand til å møte utfordringer i hverdag. 

Styrketrening for god alderdom. Mange eldre har problemer med å gå trappa, har ikke styrke til å løfte bagasje/handleposen eller utføre daglige gjøremål. Start nå om du vil ta vare på livskvaliteten!

Hovedeffekt

Styrke og balanse

Målgruppe

Dette er en gruppetime som er tilrettelagt for aldersgruppen 65+.

Organisering

Felles oppvarming, intervallbasert sirkel trening med varierte øvelser for styrke og puls.

Varighet

60 minutter

Sentrum

STED

Bedriftsidrettens lokale i Elgestergt 2 (lys brun murbygning) Inngang mot Øya Helsehus.

TRENINGSPERIODE

Uke 35 til og med uke 50/2023

Ingen trening uke 41 - høstferie

ANTALL ØKTER

15 økter

TIDSPUNKT

Mandager kl 11.00-12.00

PRIS OG PÅMELDING:

Gruppetimen har startet opp, men det er fortsatt ledige plasser. Ta kontakt om du ønsker å bli med. Du betaler da kun for de resterende øktene denne perioden.

 Har du spørsmål om gruppetimen og påmelding, send en epost til sissel@bedriftsidretten.no 

Ved deltakelse på flere grupper får man 25% på den billigste gruppen. Ta kontakt med may-britt.stokke@bedriftsidretten.no for å få tilsendt refusjonsskjema etter at du har meldt deg på ønskede grupper. Frist for refusjon er en uke etter påmelding.