BLI SPREKERE
Gruppetrening for alle

Med fare for å bli hekta 😃
BLI SPREKERE
Gruppetrening for alle

Med fare for å bli hekta 😃
BLI SPREKERE
Gruppetrening for alle

Med fare for å bli hekta 😃
Sjekk ut våre gruppetreninger

Bli Sprekere er gruppetrening med kvalifisert aktivitetsleder. Motivasjon, mestring og trivsel kjennetegner våre timer. Vi har trening ute og inne. 

Med Bli Sprekere er det enkelt å være i aktivitet. Bli med i et sosialt, inspirerende og trygt fellesskap! 

Bli sprekere - Kjernesterk og mobil

Aktivitetslederne du møter på trening 🤩

Velkommen til gruppetrening med Bedriftsidretten! Vårt mål er at alle får noe ut av treningen sin uansett bakgrunn. Kom som du er 😊

Sissel Merethe Hansen

Sissel er en allsidig, aktiv og engasjert person som liker å trene og være ute i naturen. Hun er positiv og har stor stå-på-vilje. Sissel er utdannet vernepleier og har utdanning ved Norges Idrettshøgskole. Sissel har lang og bred erfaring som instruktør, og har jobbet som instruktør ved bedriftsidretten siden 2011. Siden 2015 har hun jobbet som aktivitetskonsulent ved Bedriftsidretten på heltid. Hun har hovedansvaret for å utvikle Bedriftsidrettens gruppetreningskonsept. Sissel har et brennende engasjement for å få folk i fysisk aktivitet og til å bedre folkehelsen - skape et "Sprekere Norge".

Kristin Bergslid

Kristin er ei aktiv og positiv jente fra Tingvoll. Hun studerer psykologi ved NTNU, og er opptatt av trening for både fysisk og mental helse. Frisk luft og trening utendørs er noe hun prioriterer, og ved anledning tar hun seg gjerne fjell-, ski- og løpeturer. Hun har også spilt fotball i mange år, og har fremdeles stor glede av idretten. Kristin har blikk for andre, og mål om at alle skal oppleve mestring og aktivitetsglede.

Anita Dahl-Wiger

Anita er ei glad, engasjert og aktiv dame. For Anita er fysisk aktivitet kilden til overskudd, styrke og motivasjon, både fysisk og psykisk. Hun elsker rollen som den personen som kan bistå, veilede og tilrettelegge for at andre skal få et godt utgangspunkt for aktivitet i hverdagen. Anita har allsidig og lang erfaring som instruktør, og har jobbet som aktivitetsleder for bedriftsidretten siden 2015. Hun har hatt ulike gruppetreninger i regi bedriftsidretten.

Kristin Våga Fløttum

Kristin er tidligere aktiv skiskytter og bruker mye tid på trening i hverdagen. Hun ønsker å gi mestringsfølelse og bidra til mer glede i hverdagen gjennom bevegelse og sosialt samvær. Målet er å få folk til å komme seg ut i naturen og nyte en kropp som samarbeider! Hun har jobbet i Bedriftsidretten siden våren 2019 samtidig som hun studerer psykologi ved NTNU. Fysisk trening gir overskudd i hverdagen og glede for både deg og andre rundt deg!

Isak Strandin

Isak er en gledesspredende, livlig person fra Rolvsøy (Fredrikstad). Han er en svært allsidig person som er med på det meste av aktiviteter. Enten det er treningsøkter, skog-/fjellturer eller ballsporter. I hverdagen går dagene hans mest ut på å studere bevegelsesvitenskap på NTNU, og aktiviteter på kveldstid for volleyball, roundnet og rumpeldunk NTNUI. Isak gikk tidligere på WANG toppidrett (videregående privatskole) og Idrettsskolen numedal (folkehøgskole). Det var gjennom disse årene han virkelig bestemte seg for at trening, aktivitet og prestasjon var noe han skulle drive med videre.

Anette Kleven

Anette er ei aktiv jente fra sørlandsbyen Flekkefjord. Fysisk aktivitet har vært en viktig del av hverdagen hele livet, og hun liker å utfordre seg selv gjennom trening. Hun har bakgrunn fra svømming, men har de siste årene fått en stor interesse for styrke- og utholdenhetstrening på andre arenaer. I tillegg har hun stor glede av friluftsliv, både vinter og sommer. Nå studerer hun fysioterapi ved NTNU. Hun er en allsidig jente som nylig har blitt en del av NTNUI volleyball og NTNUI crosstrain.

Christine Dahl

Christine er ei sprudlende og blid jente som studerer Industriell kjemi og bioteknologi ved NTNU. Aktivitet ligger i blodet etter et halvt liv som alpinist. Tidligere skolegang på toppidretts gymnas har gitt mye trening og kanskje enda viktigere; en glede av trening og det å være i god form. Nå går mye av fritiden til toppturer både sommer og vinter, og CrossFit trening. Hengekøye eller telt står også høyt på aktivitetslisten. Hun har alltid vært en solstråle i aktive miljøer og liker å bidra til at alle har det bra rundt seg. Christine ser frem til å dele av sine mange erfaringer og jobbe for et aktivt Norge!

Marit Hiim Haugseth

Marit er en aktiv dame med mange jern i ilden og har siden hun hadde sitt første møte med yoga i 2001, brukt yoga aktivt i hverdagen. Stadig flere får øynene opp for yogaens mange positive effekter. For mange har yoga vært en inngangsport til god helse og en måte å finne ro på i en travel hverdag. På yogamatta blir man invitert til å være til stede i seg selv og for seg selv, samtidig som man styrker kroppen. Marit brenner for å videreformidle dette og har av den grunn utdannet seg til instruktør i yoga og mindfulness. Hun er spesielt opptatt av at absolutt alle kan praktisere yoga uavhengig alder, fasong, helse, om du er myk eller stokk stiv. Det eneste du trenger å gjøre er å møte opp på yogamatta!

David Sommervold Folde

David er en person som ser den enkelte rundt seg og som får andre til å yte maksimalt. David ønsker å skape mestring med treningen samtidig som det skal gi glede med fysisk aktivitet. David har jobbet som Instruktør og personlig trener, og har bred og lang erfaring innen treningsbransjen. David har en bachelor i idrett og har fordypning i trenerrollen fra Norges idrettshøgskole. David er også med som trener i verdens største treningsstudie ved NTNU. David er selv en aktiv løper, og har utdypet seg inne utholdenhet. Løping, sykling og langrenn er hans store lidenskap og har stor kompetanse innfor fagfeltet. Kom som du er, trening er for alle!

Emma Andersen

Emma er ei blid og aktiv jente fra Tingvoll på Nordmøre, som studerer lektor i kroppsøving og idrett ved NTNU. Hennes interesser er mangt! Har vært aktiv hele livet og ser på seg selv som en allsidig person. Tilbringer gjerne tid ute med enten fjellturer, skiturer, jakt, kajakk og lignende. Trener og spiller fotball på ledig fritid! Trening og fysisk aktivitet er noe hun prioriterer hver dag for å fungere bedre i hverdagen og for å kunne gjøre de tingene jeg virkelig liker! Når hun selv trener, liker hun veldig godt en kombinasjon av styrke- og kondisjonstrening hvor man kan ta hele kroppen i bruk.

Marie Laukli

Marie er en glad og positiv jente fra Drammen som har flyttet til Trondheim for å studere. Tidligere har hun drevet mye forskjellig idrett, satset aktivt som langrennsløper og holdt kurs for blant annet Bedriftsidretten i Buskerud. Marie elsker natur og å være i aktivitet, og bruker aller helst helgene til fjells med et telt og en god gruppe mennesker. Hun blir inspirert og motivert av å kunne dele bevegelsesgleden med andre, og ønsker å bidra til et sprekere og mer aktivt Norge!

Velkommen til oss, Vi har noe for enhver.